Subsrcibe

[mc4wp_form id="825"]

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
Invata engleza online

Blog Post

150 de poze cu camere renovate inainte si dupa care sa te inspire in urmatorul tau proiect
DIY, Fascinant

150 de poze cu camere renovate inainte si dupa care sa te inspire in urmatorul tau proiect 

Sa renovezi pe cont propriu a fost intotdeauna considerat ca ceva dificil, insa odata cu Youtube-ul avem o multime de ghiduri DIY pentru orice fel de proiect care sa ne dea incredere sa incercam si noi ! Desigur, inca sunt multe lucruri unde este necesara prezenta unui profesionist dar de multe ori poti renova pe cont propriu pentru a da casei tale un aer mai modern si mai proaspat.
Daca ai nevoie de inspiratie am adunat o lista de peste 180 de camere inainte si dupa. Unele sunt uimitoare.

Design-

Renovare camera

Cand ai niste cunostiinte de design interior poti face orice spatiu sa arata extraordinar si de multe ori cu bani putini. Stii sentimenul acela cand intri intr-o camera frumoasa ? Simti cum totul se imbina perfect.
Uite cateva moduri pentru un design interior de success.

Echilibru
Exista trei feluri de echilibru de care trebuie sa tii cont imbinand culoarea, modelul si textura.

– Simetric sau formal. Despre doua scaune plasate de o parte si de cealalta a mesei de cafea putem spune ca au simetrie. Acest tip de echilibru se poate obtine usor repetand elementele de design pe ambele parti ale camerei. Daca nu esti atent insa, acest stil poate deveni usor monoton si plictisitor.

– Asimetric sau informal. Formele, culorile si texturile sunt echilibrate fara sa se repete. Pot fi mai complexe si mai interesante. De exemplu o canapea poate avea un fotoliu in stanga si unul in dreapta.

Echilibru radial – acesta se obtine cand exista in camera un punct central. Cand intri in camera ochiul iti este atras de punctul central al camerei. De exemplu o masa rotunda cu scaune in jurul ei.

Ritm
Ca in muzica, ritmul in design interior se refera la crearea repetitiei si a contrastului pentru a atrage ochiul. Acest ritm se poate atinge folosing aceeiasi culoare sau forma la intervale diferite.
Armonia
Armonia se creeaza cand toate elementele devin unificate. Asa cum ritmul creeaza entuziasm, armonia creaza un sentiment de odihna. De exemplu poti obtine armonie folosind o singura culoare pe diferite forme, marimi si texturi

Accentul
O camera unde toate obiectele primesc aceeiasi importanta va parea plictisitoare. Ai nevoie de un punct de interes, cum ar fi un geam mare, un semineu. Poti muta privirea oaspetilor pozitionand mobila in jurul punctului central.

Proportia si scara
Proportia este aspectul dintre diferite marimi iar scara este cum un obiect se leaga de alt obiect in spatiu. De exemplu nu este ok sa ai un spatiu in camera foarte incarcat si altul foarte gol. Aici proportia si scara sunt gresite.

Related posts