Subsrcibe

[mc4wp_form id="825"]

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
Invata engleza online

Blog Post

Dupa ce rochia ei de nunta a devenit virala, si-a deschis o afacere cu rochii de nunta colorate
Curiozitati, Fascinant

Dupa ce rochia ei de nunta a devenit virala, si-a deschis o afacere cu rochii de nunta colorate 

Artista Taylor Ann Linko si-a dorit sa fie artista inca din scoala generala. Cand era in scoala ea a inceput sa decoreze cosuri cu fructe si le-a vandut prietenelor mamei ei. Dupa multe esecuri a reusit sa isi deschida un business cu rochii de nunta colorate dupa ce fotografia de la nunta ei a devenit Virala. Cererile au inceput sa curga.

Sursa: Instagram | taylorannart.com

Rochia de mireasa decolorata

Inainte de nunta ei, Taylor s-a decis sa nu poarte o rochie de mireasa alba. Asa ca s-a apucat sa o picteze. Dupa lungi cautari prin magazine pentru o rochie de mireasa alba a gasit rochia „Savoy’s Belleza.” pe care si-a personalizat-o. Procesul a fost de durata si a fost nevoie de mai mult de o saptamana de testat culori si tehnici pana a incercat pe rochie.
Cu doar o saptamana inainte de nunta, rochia a fost gata si rezultatul a fost superb. Rochia ii scotea in evidenta personalitatea ei colorata si toata lumea de la nunta a indragit nunta. La cateva luni dupa nunta ei, fotografia cu rochia a devenit virala si brusc au inceput sa sune notificarile. Fotografiile ei au fost preluate de un blog de moda din Anglia si oamenii au cautat-o pentru a comanda o rochie la fel.
Sute de persoane au cerut rochii iar Linko a acceptat. Si-a inchiriat un studio si a pornit o mica afacere de pictat nunti.
rochie de mireasa colorata
rochie de mireasea degrade
degradeu
rochie de mireasea

Related posts