Subsrcibe

[mc4wp_form id="825"]

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Blog Post

Spinuri gratis Pet Master zilnice
spinuri gratis Pet Master
Coin Master, Jocuri

Spinuri gratis Pet Master zilnice 

Daca esti in cautare de spinuri gratis Pet Master ai ajuns unde trebuie. Aici vei gasi Spinuri si coins – monede pentru Pet Master actualizate zilnic. Dar inainte sa incepem hai sa iti povestesc despre joc. Pet Master este un joc de tip aventura slot, creat de Moon Active, creatorii faimosului joc Coin Master. Cu mecanici similare cu ale „tatalui”, Pet Master este un joc unde te poti folosi de spinuri pentru a aduna aur care poate fi folosit pentru a debloca si upgrada sate.

Diferenta intre Pet Master si Coin Master este ca in loc de sate, vei construi Pet Camps si vei deveni Pet Master care troneaza peste regatul lui de animale de companie ( pets ).

Avand ca tema principala pets, o sa creezi cel mai mare pet empire calatorind printr-un regat magic in timp ce porti lupte cu prieteni si dusmani in Raccoon Madness.

In acest articol o sa va ofer cateva sfaturi foarte bune despre cum sa joci, cum sa obtii spin-uri Pet Master gratis, coins si multe altele.

Toate link-urile noastre sunt sigure, acestea provenind de la creatorul jocului Moon Active si sunt verificate pentru siguranta ta!

spinuri gratis Pet Master
spinuri gratis Pet Master

Spinuri gratis Pet Master, coins si rewards actualizate zilnic

Date Reward
January 17 10 million coins
January 16 25 spins, 10 spins and 2 million coins
January 15 25 spins, 25 spins
January 14 10 spins and 2 million coins, 25 spins
January 13 25 spins, 10 million coins
January 12 25 spins, 25 spins
January 11 10 spins and 2 million coins, 25 spins
January 10 10 million coins, 25 spins
January 9 25 spins, 10 spins and 2 million coins
January 8 25 spins, 25 spins
January 7 10 spins and 2 million coins, 25 spins
January 6 10 million coins
January 5 25 spins, 25 spins
January 4 10 spins and 2 million coins, 25 spins
January 3 10 million coins, 25 spins
January 2 10 spins and 2 million coins, 25 spins
January 1 10 million coins, 25 spins
December 31 25 spins, 25 spins
December 30 10 spins and 2 million coins, 25 spins

Reguli de baza pentru Pet master

Pet Master este un joc complex chiar daca pare simplu la inceput. Iata cateva reguli de baza:

  • Nu iti ataca prietenii! Atunci cand planuiesti un atac, selecteaza un inamic random ca sa nu iti ataci un prieten. Nu are rost
  • Nu fura! Cand ai un raid, poti sa iti anunti prietenii, astepti ca ei sa isi foloseasca coins-urile si atunci ii poti ataca.
  • Intotdeauna sa ai mai putin de 399.999 de coins
  • Joaca doar la evenimentele unde stii ca poti castiga ceva
  • La nivelul 10 oprestete si incearca sa obtii Village Master

Cum obtin free Pet Master Spins gratis

Folosind link-urile de mai sus este cel mai sigur si usor mod de a obtine spin-uri gratis, coins, recompense, spins pentru Pet Master. Mai sunt insa si alte metode:

Participa la events

Event-urile sunt un mod foarte bun de a obtine free spins. Pet Master are multe evenimente care te pot recompensa cu spinuri daca reusesti sa imperechezi token-uri pentru trei event-uri sau indeplinesti provocari simple.

Spin

Poti obtine spin-uri din … ei bine … spin-uri. Poti sa verifici odata la 5 ore spin-urile. Poti obtine pana la 50 in fiecare zi.

Intra pe Facebook Groups si invita prietenii la joc

Cand inviti un prieten in joc obtii spin-uri gratis! Recompensa pentru un prieten care se inregistreaza in joc variaza intotdeauna dar este de obicei intre 80 si 100 de spin-uri.

Pe grupurile de Facebook poti completa colectii de carduri ( albume ) mai usor pentru ca le poti schimba cu alti oameni de pe FB.

Termina un sat

Cand upgradezi un sat, primesti spin-uri dar si o recompensa de la Village Rush, un eveniment care te recompenseaza cand ajungi cu satele la nivel inalt.

Foloseste zarul

Daca reusesti sa deblochezi o plansa, da cu zarul cat de des poti. Cu recompense variabile vei obtine coins, spins, dices and more.

Termina un set de carti

Cand completezi un album cu carti, o sa primesti multe free spins asa ca fi sigur ca iti cumperi cat de multe cufere poti ca sa le deblochezi.

Related posts

Lasă un răspuns

Required fields are marked *