Subsrcibe

[mc4wp_form id="825"]

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
Invata engleza online

Blog Post

Top 30 filme de dragoste, romantice de pe Netlix care reaprind dragostea
FIlme

Top 30 filme de dragoste, romantice de pe Netlix care reaprind dragostea 

Pandemia a adus si ceva bun pentru unii. Eu personal am reusit sa imi pun ordine in ganduri, sa invat si sa fiu mai prezent in casa. Dar realist vorbind am si petrecut mult timp in fata televizorului urmarind filme si seriale. Iar ca pretext m-am folosit de faptul ca este dovedit ca uitandu-te la filme de dragoste romantice te pot elibera de hormonii stresului iar emotiile traite ma ajuta sa ma relaxez, ma lasa cu inima calda si cu un zambet sau lacrimi.

Sunt convins ca si tu ai filmul si melodia ta de suflet care par ca iti spun povestea vietii tale. Zic de filmul ala de dragoste la care plangi si dupa ce il vezi pentru a 10a oara sau melodia aia cu care iti tampeai colegii de la caminul facultatii.

Am adunat aici o frantura din cele mai bune filme romantice de dragoste pe care le poti viziona pe Netflix. Filme cu emotii, romantism, suferinta si dragoste neconditionata.

E greu sa fac un top al celor mai bune filme de dragoste, din cele cotate bine pe IMDB iar subiectivitatea fiecaruia este cel mai bun sistem de notare si evaluare a unui film. Asa ca te intreb si pe tine … care este filmul tau preferat si de ce ?

Iata 30 de filme de dragoste si filme romantice disponibile pe Netflix:

Era și timpul

About Time

(2013)

După încă o altă petrecere nereușită de Anul Nou, tatăl (Bill Nighy) lui Tim îi spune fiului său că bărbații din familia lor au avut dintotdeauna abilitatea de a călători în timp. Tim nu poate schimba istoria, dar poate schimba ceea ce se întâmplă în viața lui, așa că se hotărăște să-și facă viața mai bună… găsindu-și o iubită. Din nefericire, această misiune se dovedește a fi mult mai grea decât își imaginase.

Vezi trailer

ADEVĂRUL GOL-GOLUȚ

(2009)

O producătoare de emisiuni televizate, cu ceva probleme sentimentale, este prinsă într-o serie de teste scandaloase de către corespondentul ei pentru pentru a dovedi teoriile sale asupra relațiilor și să o ajute să-și găsească dragostea. Jocurile lui inteligente, cu toate acestea, duc la un rezultat neașteptat. Filmul romantic pe care il prefer

Vezi trailer

Always Be My Maybe

(2013)

Există întotdeauna acea persoană care te face să te întrebi „Ce se întâmplă dacă?” Această comedie interpretată de Ali Wong explorează exact asta cu rezultate hilar. Unul din preferatul meu la categoria filme de dragoste

Vezi trailer

Theory of Everything

(2014)

Theory of Everything descrie relația dintre Hawking și soția sa, Jane. Cei doi s-au cunoscut pe când erau studenți la Cambridge în anii ’60, exact în vremea în care viitorul mare om de știință începea să sufere consecințele afecțiunii care l-a paralizat, forțându-l să trăiască într-un scaun cu rotile și să se exprime cu ajutorul unui computer sofisticat, conceput special pentru el de către un prieten. Poate printre cele mai interesante filme de dragoste.

Vezi trailer

HITCH 

(2005)

„Doctorul de întâlnire” există și este interpretat de Will Smith. Expertul este predat câteva lecții dure când în cele din urmă se îndrăgostește de cineva.

Vezi trailer

Jane Austen Book Club

(2007)

„Doctorul de întâlnire” există și este interpretat de Will Smith. Expertul este predat câteva lecții dure când în cele din urmă se îndrăgostește de cineva.

Vezi trailer

Good Luck Chuck

(2007)

Un bărbat își dă seama că fiecare femeie cu care se întâlnește ajunge să o găsească pe Una după ce se despart. Dar acum că și-a găsit sufletul pereche, cum poate rupe blestemul?

Vezi trailer

Someone Great

(2019)

După o despărțire venită din senin, Jenny, o jurnalistă de muzică, se pregătește de un nou început, dar și de o ultimă aventură cu prietenele sale apropiate.

Vezi trailer

Yes Man

(2019)

Jim Carrey spune da tuturor și toată viața lui se schimbă în bine – bine, în cea mai mare parte.

Vezi trailer

Set It Up

(2018)

Povestirile originale ale Netflix au devenit favorite printre spectatori, iar această comedie despre doi asistenți care încearcă să-și înființeze șefii pretențioși este acum un clasic.

Vezi trailer

Kate and Leopold

(2001)

Hugh Jackman și Meg Ryan joacă în filmul din 2001 despre doi oameni foarte diferiți (din două secole foarte diferite) care încep o poveste de dragoste.

Vezi trailer

filme de dragoste

The Kissing Booth

(2001)

Atunci când Elle Evans, o adolescentă frumoasă care nu a avut parte de experiența primului sărut, decide să participe la cabina cu săruturi din cadrul Carnavalului de Primăvară al liceului, ea îl sărută pe Noah, dragostea ei secretă. Scânteile zboară, dar există o mică problemă: Noah se întâmplă să fie fratele celui mai bun prieten al ei, Lee, și acest lucru este total în afara limitelor stabilite, conform pactului lor de prietenie. Elle dezvoltă o poveste de dragoste secretă cu Noah, o poveste care îi testează prietenia cu Lee. Viața lui Elle este dată peste cap atunci când își dă seama că în cele din urmă trebuie să facă o alegere: să urmeze regulile sau să-și urmeze inima.

Vezi trailer

Grease / Unsoarea

(1978)

Fata inocentă din Australia, Sandy și unsurosul Danny, de la vaselina folosită la mașinile pe care acesta le repară, se îndrăgostesc pe timpul verii. Dar când cei doi descoperă pe neașteptate că acum sunt la același liceu, vor reuși ei să reaprindă romanța în ciuda prietenilor lor extravaganți?

Vezi trailer

The Perfect Date/ Întâlnirea perfectă

(2019)

Pentru a strânge bani de facultate, un licean lansează o aplicație, oferindu-și serviciile de iubit de rezervă. Însă, când apar sentimente reale, lucrurile se complică.

Vezi trailer

Something’s Gotta Give

(2003)

O femeie nu se amuză când fiica ei aduce acasă un iubit mult mai în vârstă. Este și mai puțin fericită când începe să arate în schimb interes pentru ea.

Vezi trailer

Falling Inn Love / Hanul cu noroc

(2019)

O carieristă din San Francisco câștigă un han neozeelandez și renunță la viața de oraș pentru a remodela și revinde rusticul imobil cu ajutorul unui constructor chipeș. (d)

Vezi trailer

Eat Pray Love / Mănâncă, roagă-te, iubește

(2010)

Romantismul, prietenia și multă mâncare sunt centrul acestui film, care se referă la regăsirea ta.

Vezi trailer

The Bounty Hunter / Recompensă cu bucluc

(2010)

Milo Boyd este un vânător de recompense al cărui ultim angajament este destul de satisfăcător, cea pe care trebuie să o prindă este chiar propria lui fostă soție, Nicole, numai că ea nu are nicio intenție de a fi prinsă fără luptă. Complicând lucrurile, cel care vrea să fie prietenul lui Nicole, Stewart, se alătură și el urmăririi.

Vezi trailer

The Spectacular Now

(2013)

Ah, nu există nimic ca dragostea tânără. Fata bună Aimee (Shailene Woodley) și băiatul rău Sutter (Miles Teller) se îndrăgostesc unul de celălalt în ciuda faptului că sunt – aparent – opuse complete.

Vezi trailer

filme de dragoste

Did You Hear About the Morgans? / Ce-o fi cu soții Morgan?

(2009)

Comedia Ce-o fi cu soții Morgan? Ne prezintă un cuplu de succes din Manhattan, Paul și Meryl Morgan (Hugh Grant și Sarah Jessica Parker), a căror viață aproape perfectă nu are decât un singur cusur – mariajul lor e pe cale să se destrame. Dar tensiunea din viața lor conjugală aproape că nici nu mai contează în comparație cu ceea ce urmează să li se întâmple: ei sunt martorii unei crime iar în curând vor deveni ținta unui ucigaș plătit. Agenții federali vor să-i protejeze pe acești unici martori, așa că-i transferă pe Morgani din New York într-un mic orășel din Wyoming, în Munții Stâncoși. Aici, relația lor conjugală s-ar putea încheia definitiv… dacă ei nu vor reuși, în noua lor viață din sălbăticie, să încetinească declinul și să reaprindă scânteia dragostei.

Vezi trailer

filme de dragoste

5 to 7 / De la 5 la 7

(2014)

Un scriitor începe să se întâlnească cu o femeie căsătorită. Singura dată când își pot urmări romantismul interzis? De la 17 la 19 p.m.

Vezi trailer

Candy Jar

(2018)

Sami Gayle (care îl interpretează pe Nicky Reagan-Boyle în Blue Bloods!) Joacă rolul unui debator al liceului a cărui singură preocupare este acceptarea în facultate – și lupta cu un alt student.

Vezi trailer

filme de dragoste, filme romantice

A Cinderella Story

(2004)

Această abordare modernă pe Cenușăreasa îi are în rolurile principale pe Hilary Duff și Chad Michael Murray ca doi adolescenți care speră să cadă fericiți pentru totdeauna. (Da, apare o mămică vitregă malefică!)

Vezi trailer

filme de dragoste

1 Mile To You

(2017)

Bazat pe cartea intitulată Viața la aceste viteze, acest film spune povestea unui adolescent care își găsește pasiunea pentru a alerga în timp ce își întristează prietenii care au murit într-un accident de mașină.

Vezi trailer

filme de dragoste

When We First Met / Când ne-am cunoscut

(2018)

Noah Ashby este un tânăr îndrăgostit care petrece o noapte perfectă cu fata visurilor sale, dar este imediat plasat în „friendzone”. Noah își petrece următorii trei ani din viață întrebându-se ce s-a întâmplat și unde ar fi putut greși atât de mult. Toate acestea, până când primește ocazia neașteptată de a călători înapoi în timp și de a schimba noaptea și destinul său, din nou… și din nou. Trimis de o cabină foto magică înapoi în timp, Noah retrăiește la nesfârșit seara în care a întâlnit-o pe Avery, pentru a înțelege ce nu a funcționat între ei, și a încerca s-o facă să se îndrăgostească de el. Oare va reuși Noah să fie cel de care Avery se îndrăgostește?

Vezi trailer

filme de dragoste

Monster in Law

(2005)

Chiar dacă propriii socri nu sunt decât perfecțiunea, veți primi totuși o lovitură din această comedie cu Jane Fonda și Jennifer Lopez.

Vezi trailer

One Day / O singură zi

(2011)

Emma (Anne Hathaway) și Dexter (Jim Sturgess) se reunesc în aceeași zi în fiecare an pentru a reîncărca sau a stinge romantismul lor.

Vezi trailer

filme de dragoste, filme romantice

To All the Boys I’ve Loved Before / Tuturor băieților pe care i-am iubit

(2018)

Scrisorile de dragoste secrete ale liceenei Lara Jean ajung să fie trimise fiecăruia dintre cei cinci băieți pentru care nutrea sentimente, iar viața ei o ia razna.

Vezi trailer

filme de dragoste

P.S. I Love You / P.S. Te iubesc

(2018)

O văduvă tânără descoperă că soțul ei i-a lăsat niște mesaje pentru a o ajuta să-și aline durerea și să înceapă o viață nouă.

Vezi trailer

Filme de dragoste, filme romantice pentru pasionati !

Lasa un comentariu cu filmele tale de dragoste preferate

Related posts