Daca tot a venit vara, odata cu relaxarea restrictiilor de deplasare din starea de urgenta toti cautam iesiri in natura asa ca va recomandam 9 cetati superbe aflate in Dobrogea de care va pot garanta ca nici dobrogenii nu le cunosc pe toate. Aceste locuri ne arata vasta istorie a Dobrogei.

Haideti sa promovam aceste cetati, pentru ca mai mult ca niciodata Romania are nevoie de sustinere !

Sursa : FB Bogan Bola
Cetatea Capidava – Ridicata de geti in urma cu 2 milenii cu o pozitionare strategica a servit ulterior romanilor ca port si castru
Cetatea Histria – intemeiata de grecii din Milet la jumatatea secolului VII cetate care s-a dezvoltat timp de un mileniu.
Tropaeum Traiani de la Adamclisi
Cetatea Agramum – Capul Doloșman, Tulcea, situata langa Jurilovca. Aceasta este cea mai vece asezare de pe teritoriul tarii construita in secolul VII î.Hr.
Cetatea Carsium – castrul roman de la Hârșova
Cetatea Enisala –  printre cele mai frumoase cetati din România, in aproprierea Babadag, jud. Tulcea. (cunoscută si ca „Heraclia“ sau „Heracleea“)
Cetatea Troesmis – pe malul brațului Măcin al Dunării, la Turcoaia, jud. Tulcea intemeiata in preajma anului 100 d.Hr.
Cetatea Vicina – Cunoscuta ca si Păcuiul lui Soare pe insula cu acelasi nume langa Ostrov, a doua ca marimea dupa Sarmisegetuza construita in perioada 972 – 976 de trupele imparatului Ioan Tzimiskes.