Subsrcibe

[mc4wp_form id="825"]

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
Invata engleza online

Blog Post

Oamenii au trimis poze cu animalutele lor si artistul le-a transformat in personaje Disney
Animale, Arta

Oamenii au trimis poze cu animalutele lor si artistul le-a transformat in personaje Disney 

Amator de desene animate sau nu … nu ai cum sa nu privesti desenele de mai jos si sa nu iti dai seama ca sunt facute in stil Disney. Artista olandeza Isa Bredt, in varsta de 22 de ani a transformat poze cu animalute trimise de oameni in grafica in stilul Disney si sunt incredibile. De la expresia faciala la calitatea desenelor nu ne-ar mira sa auzim ca artisul a fost angajat de Disney.

Unele animalute de mai jos au avut probleme, unele fiind chiar decedate , astfel desenele aducand o mangaiere proprietarilor animalutelor. Va garantam ca aceste desene va vor incalzi inima.

Sursa imagini: Instagram | Patreon

1.



2.



3.


Artistul a spus ca nu este un angajat Disney dar ca este un foarte mare fan al filmelor. Filmul ei preferat este Lion King pe care l-a vazut de nenumarate ori. Ea a inceput sa faca desene pe Reddit, oferind gratuit desenele cu scopul de a exersa acest stil.

4.


5.

A inceput aceasta pasiune in 2014. A incercat asta de cateva ori si a fost laudata pentru munca ei.
De atunci si-a facut pagina de Instagram si a inceput sa primeasca si lucrari contra cost. Apoi Bredt a inceput sa deseneze si animalute din adaposturi. Ea spera ca aceste portrete sa ajute animalutele sa isi gaseasca casute.

6.



7.


8.


9.


10.


11.


12.


13.


14.


15.


16.


17.


18.

19.


20.

21.


22.


23.


24.


25.


26.


27.


28.


29.

Related posts