Subsrcibe

[mc4wp_form id="825"]

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
Invata engleza online

Blog Post

Asa pisici nu ai mai vazut niciodata
Animale, Curiozitati

Asa pisici nu ai mai vazut niciodata 

Aceasta rasa de pisici numite Selkirk Rex are o caracteristica diferita de orice alta pisica. Are parul cret.
Aceste pisici se numesc Tony, Manny, Sosa si Elvira. Patru pisici adorabili din Elvetia ale caror bucle ar putea fi pe ambalajul unui sampon. Aceste pisici se mai numesc pisici – oaie si stilul lor unic a fost numit dupa muntii Selkirk din Montana unde s-a nascut prima pisicuta de acest fel in 1987.

Astazi cei patru ursuleti topesc inimile admiratorilor de pe Instagram acolo unde apar in poze aproape in fiecare zi.

Sursa: Instagram | Facebook | Youtube

Aparuta prima oara in 1987 in Montana, pisicile Selkirk Rex este o rasa relativ noua dar care a devenit foarte repede adorata de iubitorii de pisici. Blana lor neobisnuita este rezultatul unei mutatii naturale.
Toata rasa Selkirk Rexes in prezent se trage din Miss DePesto, prima pisica Selkirk numita dupa proprietara ei Jeri Newsman.
rasa de pisici selkirk
animalut
In 1990, rasa a fost prezentata catre consiliul de directori TICA ( asociatia internationala a pisicilor ) si a fost acceptata ca fiind o noua rasa. In 2000 aceasta rasa a castigat un concurs de pisici fiind recunoscuta ca cea mai unica si indragita rasa de pisici aparuta in ultimii ani. Majoritatea pisicilor Selkirk se nasc cu par carliontat dar unele se nasc cu parul drept. Cand ajung adulte carliontii devin mai proeminenti.
pisici
selkirk

Related posts