Subsrcibe

[mc4wp_form id="825"]

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
Invata engleza online

Blog Post

Blackfriday emag
blackfriday emag
Curiozitati

Blackfriday emag 

Black Friday este o zi de reduceri comerciale care are loc în ultima vineri din luna noiembrie. În România, multe magazine online și offline participă la acest eveniment oferind reduceri semnificative pentru produsele lor. Unul dintre cele mai mari magazine online din România, eMAG, participă la Black Friday, oferind reduceri atractive pentru produse din diferite categorii, cum ar fi electrocasnice, telefoane mobile, computere, jucării și multe altele. Acestea sunt valabile pentru o perioada limitata, deci este important sa verificati cu atentie ofertele si sa profitați de ele cât mai repede.

Istoria Black Friday datează din Statele Unite, unde a început ca o zi de reduceri comerciale după Ziua Recunoștinței, care are loc în ultima zi de joi din noiembrie. Acesta a devenit un eveniment important în Statele Unite, unde magazinele oferă reduceri semnificative pentru a încuraja cumpărăturile înainte de sărbătorile de Crăciun.

In Romania, Black Friday a aparut in anul 2011 si s-a extins rapid, fiind unul dintre cele mai importante evenimente de reduceri comerciale din an. Acesta începe în general în ultima vineri din luna noiembrie si se extinde pana in zilele urmatoare weekend-ului.

Cand este Blackfriday emag

Data exactă când începe Black Friday la eMAG poate varia de la an la an. eMAG organizează Black Friday pentru o perioadă limitată, care începe în general în ultima vineri din luna noiembrie și se extinde până în zilele următoare weekend-ului. Este important să verificați site-ul eMAG sau să vă abonați la newsletter-ul lor pentru a fi la curent cu ofertele lor de Black Friday.

eMAG este un magazin online care oferă o varietate de produse din diferite categorii. Printre cele mai populare categorii de produse se numără:

  1. Electronice: eMAG oferă o gamă largă de produse electronice, cum ar fi telefoane mobile, computere, tablete, televizoare, camere foto, sisteme audio, încărcătoare și multe altele.
  2. Electrocasnice: eMAG oferă produse electrocasnice precum mașini de spălat, frigidere, cuptoare, hote, plite, fiare de călcat, aspiratoare, aer conditionat si multe altele.
  3. Gaming: eMAG oferă o varietate de produse pentru jocuri, cum ar fi console de jocuri, jocuri video, accesorii de joc și multe altele.
  4. Fashion: eMAG oferă o varietate de produse de moda, cum ar fi haine, încălțăminte, accesorii și multe altele, pentru femei, bărbați și copii.
  5. Casa si gradina: eMAG oferă o varietate de produse pentru casa si gradina, cum ar fi mobilier, decoratiuni, produse pentru curatenie, articole pentru gradina si multe altele.
  6. Auto: eMAG oferă o varietate de produse auto, cum ar fi anvelope, uleiuri, baterii, accesorii auto și multe altele.
  7. Carti, filme, muzica: eMAG oferă o varietate de produse culturale, cum ar fi carti, filme, muzica si multe altele.

Related posts