Subsrcibe

[mc4wp_form id="825"]

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
Invata engleza online

Blog Post

Un apartament superb din Cluj in care Netflix isi doreste sa filmeze un serial ( transformat din …
Fascinant, I ❤️ Romania

Un apartament superb din Cluj in care Netflix isi doreste sa filmeze un serial ( transformat din … 

La inceput a fost unul dintre cele mai frumoase si cunoscute bar-uri din Cluj avand o locatie ultra-centrala aflat intr-o cladire interbelica , renovata in stil baroc insa recent a fost transformat intr-un spatiu de locuit in stil Loft.

Proprietarul spune ca: „Finisajele sunt exceptionale, toate dotarile fiind premium. Designul a fost realizat de o echipa de artisti de prima clasa care au lucrat 4 ani la decor si au realizat ceva exceptional. Ideal pentru un cuplu sau 4 persoane ca sa locuiasca sau chiar birou/etc. ce nu presupune schimbarea destinatiei”

Apartamentul este in aproprierea Primariei, cladirea dispune de monitorizare video si alarma. Oferit initial pentru inchiriere, proprietarul oferea si posibilitatea de inchiriere pentru sedinte foto / video. Conform Mediafax.ro , agentul imobiliar care se ocupa de apartament a declarat : „Niste artisti in colaborare cu Netflix vor sa filmeze un serial. Considera ca este ceva inovativ, ca nu vezi zilnic asa apartamente” Adrian Lazar

Pretul pentru o luna este de 1000 de euro. Ti-ar placea sa locuiesti in el ?

Dormitor magic,.
Apartamentul ilustreaza un sir de evenimente mitologice
In decor se poate observa inceputul conditiei umane pana la evadarea acestuia
Finisajele sunt exceptionale, proprietarul mentionand ca apartamentul arata mult mai bine in realitate decat in fotografii.

Sursa foto : OLX

Declaratie agent imobiliar preluata Mediafax

Related posts