Subsrcibe

[mc4wp_form id="825"]

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
Invata engleza online

Blog Post

Unii oameni au un orificiu deasupra urechii. Ce inseamna daca il ai ?
Curiozitati, Oameni

Unii oameni au un orificiu deasupra urechii. Ce inseamna daca il ai ? 

Nu se stiu multe despre genetica si uneori, copii se pot trezi cu anumite malformatii. Fie ca este vorba de degete in plus, ochi multicolori sau alte probleme sau curiozitati toti cunoastem o persoana care are ceva diferit. Nu multa lume insa a intalnit persoane care au o gaura mica deasupra urechii.

O malformatie congenitala, poarta numele de sinus preauricular si apare pe testutul moale de la „intrarea” urechii.

Aceasta mica anomalie a fost raportata initial in anul 1864 intr-un studiu realizat de omul de stiinta Van Heusinger. Aceasta poate aparea doar pe ureche sau pe amandoua.

Ce este interesant este faptul ca aceste gauri sunt conectate la sinus si se crede despre ele ca ar fi ramasitele unor branhii.

Am descoperit aceasta gaura mica deasupra urechii se numeste sinus preauricular. M-am nascut cu o gaura de cercel naturala lol.

Am o gaurica mica langa ureche numita sinus preauricular. Se stie despre el ca este o ramasita evolutiva a branhilor. Se intampla in 4 – 10% din oameni.

Am ceea ce se numeste sinus preauricular. Practic am o gaura in cap. Doar 1 din 100 de oameni au asta. Se presupune ca ar fi ramasitele evolutive a branhilor.
Mai are cineva asta ?
Sunt curios. Pana acum am mai intalnit o singura persoana care are.

Am gaura asta in ureche. In unele culturi se spune ca poarta noroc. Mie chiar imi place cum arata.

da … ciudat. Dar mai are cineva gauri deasupra urechilor? Eu am avut de la nastere dar nu le-am dat atentie pana acum. Se numeste sinus preauricular si doar 0,09 – 0,1% din oamenii din Europa au asta.

Related posts