Subsrcibe

[mc4wp_form id="825"]

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
Invata engleza online

Blog Post

Locatiile monoliturilor din intreaga lume! Vi se pare ceva bizar?
Curiozitati

Locatiile monoliturilor din intreaga lume! Vi se pare ceva bizar? 

Monolitii misterioși continuă să apară în toată lumea, începând din Utah și ajungând acum si la noi in tara.

Primul monolit din Utaha a creat o reacție la nivel international și un set complet de meme pe internet. Oamenii speculau că monolitul ar fi venit de la extratereștri sau că ar fi fost un proiect de artă. A devenit viral pe internet. Discuția despre monolit este peste tot.

A crescut doar pe măsură ce au apărut mai multe monolite în toată lumea.

Iată o listă în desfășurare în care au apărut misterioasele monolite.

Primul monolit a fost gasit intr-o zona retrasa din Utah, America. Aceasta era plasata intr-un peisaj similar cu cel din filmul Odiseea Spatiala aparut in 2001, film in care un grup de maimute descopera un monolit care le face sa evolueze.

1. Utah, USA

The first monolith was discovered on November 18th in a remote desert canyon in Utah’s Red Rock Country.AFP

Pe 18 Noiembrie, 2020, agentia pentru ocrotirea padurilor din USA a descoperit in timpul unei deplasari pe teren un monolit metalic cu 3 laturi la baza unui canion.
Misterul din desert, de doua ori mai inalt decat un adult, ia provocat pe internauti sa localizeze monolitul, deoarece locatia nu fusese divulgata de agentii de mediu.

Pe 27 noiembrie, monolitul din Utah a fost furat. Initial nu se stia cine l-a furat, insa fotograful Sylvan Christensen a reusit sa filmeze furtul.

Pana sa apara dovada furtului, oameni au spus pe social media ca acesta ar fi fost extras de catre extraterestri.
Artisti din toata lumea au speculat faptul ca obiectul a fost creat de John McCracken, un sculptor care a murit in 2011. Fiul sau Patrick McCraken, a spus New York Times ca tatal sau i-a spus in 2002 ca o sa isi lase munca in locuri salbatice ca acestea sa fie descoperite mai tarziu.

2. Romania

In ziua in care monolitul din Utah a disparut, un nou monolit a aparut in Batca Doamnei, un deal din aproprierea Pietrei Neamt. Acesta a disparut pe 1 Decembrie.

digi24.ro

Desi cele doua structuri seamana foarte mult, au totusi cateva diferente. Ambele structuri au in jur de 3 metri inaltime insa monolitul descoperit in Romania era acoperit cu cercuri, in timp ce monolitul din Utah era lucios.

Monolitul din Romania a disparut in mod misterios.
Se mai stie de asemenea ca acesta era orientat cu fata spre muntele Ceahlau, cunoscut ca si muntele sfant.

3. California, US

La o zi dupa disparitia celui din Romania, un a treilea a aparut pe varful muntelui Pin in Atascadero, California pe data de 2 decembrie. Acesta era realizat din otel inoxidabil si avea o inaltime de 3 metri. Insa acesta a fost vandalizat de catre un grup de tineri, care au inlocuit monolitul cu o cruce din lemn.  

4 Nevada, US

A 10-foot monolith is standing under the Fremont Street Experience canopy in downtown Las Vegas.reviewjournal.com

Un alt monolit a fost descoperit pe strada Fremont in Las Vegas, Nevada. O persoana a declarat ca a observat obiectul la prima ora din zi cand a ajuns la servici insa alte informatii nu se cunosc.

5. Olanda

De data asta, un nou monolit este descoperit intr-o rezervatie naturala din Olanda la baza unei balti inghetate. Ziarele olandeze au spus ca nu au gasit urme de talpi care sa duca spre monolit si nu se stie cum ar fi fost adus in rezervatia Kiekenberg langa orasul Oudehorn.

6. England, UK

Al 6lea monolit a aparut in Insula Wight, pe coasta de sud a Angliei. Un grup de oameni care isi plimbau cainii au descoperit straniul obiect dimineata, pe plaja Compton.

Acest monolit a fost descoperit de Alexia Fishwick. Aceasta a declarat BBC ca a ramas masca cand l-a vazut dar si faptul ca multi oameni au trecut prin zona inaintea ei ignorand obiectul.

7. Colorado, USA

Insider Paper

Desi au fost raportate doi monoliti in Colorado, unul in Chautauqua si altul in Dealul din sud, s-a ajuns la concluzia ca a fost un singur monolit care a fost mutat intre cele doua locatii.

8. Pittsburgh

Proprietarul unui magazin de dulciuri, Christopher Beers a realizat propriul monolit. Deci acesta nu face parte din mister dar trebuia mentionat.

9. El Paso, Texas

Al 9lea monolit a fost descoperit tot in America in Texas. Acesta era amplasat peste drum de o pizzerie.

The latest mysterious metal monolith to appear across America is in El Paso, Texas.

10. Romania, Constanta

Gasit pe plaja de la Vadu, Constanta, pe nisip, se pot observa urmele de anvelope de pe nisip ceea ce sugereaza faptul ca ar fi fost plasat cu ajutorul unor autovehicule, acesta pare sa fie cel mai important monolit din cele aparute deoarece pe una din laturi se regaseste inscriptionat un mesaj.

Vezi mesajul de pe monolit : http://amras.eu/primul-monolit-care-contine-un-mesaj-codificat-gasit-in-romania-pe-plaja/

Iata si alte teorii populare pe social media:

Pana la ultima descoperire existau 3 teorii:
1. Extraterestrii
Desigur cea mai populara teorie este faptul ca acesti monoliti au fost lasati pe pamant de catre extraterestrii.

2. Opera de arta
Multa lume sugereaza ca aceasta este munca unui artist.

3. O farsa
In anii 1970s pe pamant au inceput sa apara tot felul de simboluri in campurile de porumb. Acestea s-au dovedit intr-un final ca nu erau decat o farsa.

4. Reclama
Da… multi cred ca este reclama la un film nou sau un produs.

Incercand sa punem lucrurile cap la cap, am aflat codul inscriptionat pe monolitul de la Vadu. Mesajul este acesta RA5H35M17S58388.

In acest moment incercam sa aflam daca plasarea lor este intamplatoare sau formele formate sau coordonatele ne pot da mai multe detalii.

Related posts