Subsrcibe

[mc4wp_form id="825"]

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Blog Post

Primul monolit care contine un mesaj codificat gasit in Constanta, pe plaja ( AM DESCIFRAT MESAJUL )
Curiozitati

Primul monolit care contine un mesaj codificat gasit in Constanta, pe plaja ( AM DESCIFRAT MESAJUL ) 

invata engleza singur online gratuit

Monolit:  Format, compus dintr-un singur bloc de piatră; monolitic. // s.m. Monument sau element de construcție alcătuit dintr-un bloc unic de piatră

 • Monolit misterios a apărut în Vadu, județul Constanța
 • Noul monolit are o inscriptie pe laterala

De aproape o luna, acest obiect a inceput sa cucereasca internetul dupa ce, prima oara un monolit a aparut si apoi disparut in sudul Utah, SUA.

Dar in saptamanile ce au urmat monolit-uri similare au inceput sa apra in Romania, California, Pittsburgh si Anglia. Speculatiile variaza de la faptul ca este o farsa pana la faptul ca ar putea fi mesaje de la extrateresti. Tot ce s-a stiut pana acum este ca acesta se aseamana cu monolitul din A Space Odyssey. Un film de Stanley Kubrick in care in Africa acum trei milioane de ani apare un monolit care ofera inteligenta unor maimute infometate si ajung sa dezvolte unelte.

Iata insa ca avem si primul monolit cu un mesaj care pare extraterestru inscriptionat. Acesta este al doilea din Romania dupa cel amplasat pe dealul Batca Doamnei in Piatra Neamt care ulterior a disparut. Acesta se afla in aproprierea cetatii Petrodava construita in anii 82 inainte de Hristos.

In video se pot vedea urme de cauciucuri pe nisip. Semn ca cei care l-au montat au venit cu masina sa plaseze noul monolit.

Noul monolit respecta aceeiasi pozitionare ca si cele din restul lumii. Plasata pe plaja salbatica Vadu, intr-o zona rar circulata de oameni.

monolit plaja Vadu
Monolitul de pe plaja Vadu, Romania !
Sursa https://www.ct100.ro/monolit-pe-plaja-salbatica-din-vadu-foto/

Va asteptam cu comentarii daca aveti idee ce poate insemna mesajul inscriptionat pe monolit. Cert este ca acest monolit aparut pe plaja Vadu din Constanta, Romania este singurul monolit care contine si un mesaj format din hieroglife care nu par sa apartina nici unei limbi pamantene.

Cativa dintre cititori ne-au atras atentia ca hieroglifele provin din filmul Predator. Limba se numeste Yautja si este o forma verbala complexa folosita de predatorii Yautja pentru a comunica.
Astfel am reusit sa descifram mesajul:
RA5H35M17S58388
Cu ajutorul cititorului nostru Mike am aflat ca aceasta informatie reprezinta coordonatele pentru:
Centura lui Orion. RA 5h 35m 17s dec 5° 83′ 88″.

Monolith decypher ! Descifrare monolit

Related posts

4 Comments

 1. Monolit cu inscriptie pe plaja Vadu - PsdArtist Game Answers, Solutions and Walkthroughs

  […] Iata insa ca avem si primul monolit cu un mesaj care pare extraterestru inscriptionat. Acesta este al doilea din Romania dupa cel amplasat pe dealul Batca Doamnei in Piatra Neamt care ulterior a disparut. Acesta se afla in Citeste mai multe pe amras […]

  1. Mike

   Sunt coordonate celestiale. Pare a fi Centura lui Orion. RA 5h 35m 17s dec 5° 83′ 88″.

 2. Locatiile monoliturilor din intreaga lume! Vi se pare ceva bizar? - Amras

  […] Gasit pe plaja de la Vadu, Constanta, pe nisip, se pot observa urmele de anvelope de pe nisip ceea ce sugereaza faptul ca ar fi fost plasat cu ajutorul unor autovehicule, acesta pare sa fie cel mai important monolit din cele aparute deoarece pe una din laturi se regaseste inscriptionat un mesaj. Vezi mesajul de pe monolit : http://amras.eu/primul-monolit-care-contine-un-mesaj-codificat-gasit-in-romania-pe-plaja/ […]

Lasă un răspuns

Required fields are marked *